ΓΚΑΖΟΝ - ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ

ΓΚΑΖΟΝ - ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ

  Όταν βλέπετε ένα σπίτι με κήπο, χωρίς καταπράσινο γκαζόν..δεν είναι πλήρες. Φανταστείτε να έχετε ένα όμορφο γκαζόν για να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του καυτού καλοκαιριού, ένα μέρος για να παίξετε με την οικογένειά σας ή για να κάνετε ένα ωραίο μπάρμπεκιου. 

 

  Ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία, επιλέγεται ο τύπος του χλοοτάπητα που ταιριάζει με τις συνθήκες και τις παραμέτρους του τοπικού μικροκλίματος που είναι κατάλληλος για τη ζητούμενη χρήση.

 

  Γι αυτόν το λόγο κάνουμε εδαφική μελέτη καθώς και βελτίωση εδάφους όπου χρειαστεί, για να τοποθετηθεί η ποικιλία χλοοτάπητα που είναι κατάλληλη για την περιοχή, για την ποιότητα νερού αλλά και για τη χρήση για την οποία προορίζεται.

 

  Στη συνέχεια γίνεται άμεση και γρήγορη εγκατάσταση, χάρη στα ειδικευμένα συνεργεία μας και τον ολοκληρωμένο μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε.

 

  Επιπλέον, με υπερσύγχρονα εργαλεία συντήρησης χλοοτάπητα, αεριστήρες και λιπαντήρες μπορούμε και εξασφαλίζουμε ότι ο χλοοτάπητας σας θα παραμείνει τέλειος στην πάροδο του χρόνου.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: