Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  Η εταιρία Precious Garden ιδρύθηκε το 2006 από τον Ελευθερίου Πολύτιμο Τεχνολόγο Γεωπόνο και εδρεύει στην Ερέτρια Ευβοίας.

 

  Η Precious Garden δραστηριοποείται πανελλαδικά στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής κήπων. Αναλαμβάνουμε εξ αρχής τη μελέτη του χώρου και προτείνουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ιδιαιτερότητες του τοπίου και ικανοποιούν τις επιθυμίες των πελατών.

 

  Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο έχει επιφέρει μακροχρόνιες συνεργασίες με ιδιώτες και κατασκευαστικές εταιρίες που μας εμπιστεύτηκαν για την κατασκευή και συντήρηση των κήπων τους.

 

  Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των κηπουρικών εργασιών, όπως τοποθέτηση αυτοματου ποτίσματος, χλοοτάπητα, κατασκευή βραχόκηπων και ταρατσόκηπων, διαμόρφωση βεραντών κ.α.

 

  Απο το 2013 η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητές της και στον τομέα της παραγωγής και εμπορίας φυτών. Παραγουμε καλλωπιστικά, λαχανικά και αρωματικα φυτά. Πραγρατοποιούνται αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Το φυτώριο λειτουργεί νόμιμα με άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τα απαιτούμενα φυτοϋγειονομικά διαβατήρια.

 

Υπεύθυνος επικοινωνίας

Ελευθερίου Πολύτιμος

 

Τηλ. 22290 65203

Κιν.  6972487858

 

info@preciousgarden.gr