Τρόποι Αποστολής

1. Παραλαβή από το κατάστημα
 

Επιλέξτε “παραλαβή από το κατάστημα” για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Μόλις ολοκληρωθεί η συλλογή των προϊόντων, θα ειδοποιηθείτε ηλεκτρονικά (e-mail), ώστε να την παραλάβετε.


2. Courier

Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής αφορά προϊόντα μικρού όγκου και βάρους έως 5 κιλά, τα οποία μπορούν να αποσταλούν μέσω courier. Ο χρόνος προετοιμασίας και αποστολής είναι 1-5 ημέρες από την επιβεβαίωση πληρωμής της παραγγελίας. Η συσκευασία των φυτών γίνεται με πολύ προσοχή, ώστε τα φυτά να φτάσουν στον προορισμό τους σε άριστη κατάσταση.  Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό αποστολής (Voucher), με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας. Πληκτρολογώντας αυτό τον αριθμό στο πεδίο ‘’Αναζήτηση Αποστολής’’ που βρίσκεται στο www.elta-courier.gr μπορείτε να έχετε αναλυτικά στοιχεία για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Η χρέωση για αποστολή με courier είναι 4,00.

 

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2,00€.

 

Μερικές περιοχές της Ελλάδος θεωρούνται δυσπρόσιτες περιοχές (ΔΠ) και επιβαρύνονται με αυξημένο κόστος αποστολής. Σε αυτές τις περιπτώσεις η παραγγελία παραλαμβάνεται από τον πελάτη από το κοντινότερο κατάστημα ΕΛΤΑ courier της περιοχή του.

 

Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

Για αγορές από 50,00€ και πάνω τα έξοδα αποστολής δωρεάν.

 

Για αποστολή προϊόντων με άλλη courier τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τα εμπορεύματα μεταφέρονται με ευθύνη του πελάτη.
 

 3. Πρακτορείο Μεταφορών

Ογκώδη ή ευαίσθητα προϊόντα ή φυτά μεγάλου μεγέθους που δεν μπορούν να αποσταλούν με courier, αποστέλλονται μόνο με πρακτορείο μεταφορών. Παραδίδουμε τις παραγγελίες σας σε οποιοδήποτε πρακτορείο στην Αττική μας υποδείξετε για οποιονδήποτε προορισμό, χερσαίο ή νησιωτικό, με χρέωση 5€ για παραγγελίες μικρού ή μεσαίου όγκου και βάρους έως 25 κιλά  και 20€ για μεγαλύτερες παραγγελίες. Η επιπλέον χρέωση της μεταφορικής εταιρείας έως τον τελικό προορισμό, βαραίνει τον πελάτη. Η αποστολή με πρακτορεία μεταφορών δεν μπορεί να συνδυαστεί με αντικαταβολή.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.


4. Κατόπιν Συνεννόησης